Instalatiile de alimentare cu apa sunt indispensabile oricarei ferme de bovine. Apa are un rol esential in desfasurarea proceselor vitale ale bovinelor, contribuind la obţinerea unor productii mai mari de lapte, la mentinerea sanatatii si igienei acestora, precum si la prevenirea si combaterea bolilor. 

Adapatorile pentru vaci sunt cele mai comune, iar acestea se impart in 2 categorii:

  1. Adapatori vaci cu nivel variabil - aceastea prezinta o supapa, care este actionata de catre animal si o cupa din fonta emailata. In interiorul cupai este amplasata clapeta care este actionata de catre botul animalului. Prin impingerea acesteia, apa patrunde in cuva. Dupa ce animalul s-a adapat si isi retrage botul, clapeta revine in pozitia initaiala, inchizand supapa.
  2. Adapatori vaci cu nivel constant - sunt prevazute la mijloc cu un plutitor in interiorul caruia se afla racordul la retea, plutitorul si ventilul care ii permite apei sa patrunda atunci cand plutitorul coboara.

La Fermierul ABC ai o gama diversificata de adapatoare vaci, pompe pentru adapare bovine si accesorii pentru ferma, gospodaria ta.

Sorteaza dupa:
Produse pe pagină:

TRIMITE UN MESAJ

SUNTEM MEREU LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

URMARESTE-NE

FII MEREU LA CURENT CU NOUTATILE NOASTRE