De ce sa cumperi produse de la noi?

Va stam la dispozitie pentru alegerea produselor care sa corespunda cel mai bine necesitatilor dvs. si raspundem cu promptitudine solicitarilor ulterioare pentru suportul tehnic.

Asiguram calitatea produselor comercializate prin selectionarea atenta a produselor care sunt expuse la vanzare.

Plata se face la livrarea comenzii in sistem ramburs. De asemenea, coletele se pot achita si in avans, prin virament in contul bancar al SC Fermierul ABC SRL deschis la Banca Transilvania: RO24BTRLRONCRT0372169601.

Cum comand?

Va stam la dispozitie pentru orice informatii necesare alegerii produselor. Pe masura ce gasiti produsele de care aveti nevoie, le adaugati in „Cos de cumparaturi”(Add to cart). Comanda produselor se face prin apasarea butonului "Comanda", dupa care introduceti datele dvs. personale, adresa completa, un numar de telefon si o adresa de e-mail.

Ulterior, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic pentru a confirma comanda. Veti primi prin e-mail factura proforma cu pretul integral, ce include costul livrarii. Dupa ce acceptati factura, vom trece la livrarea produselor.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face in termen de o zi lucratoare de la acceptarea facturii proforme.

Expeditia se poate face prin curier, asa incat se asigura expeditie foarte rapida 1-2 zile lucratoare

Plata

Se face de regula la primirea produselor, in sistem ramburs. Coletul va contine factura fiscala si certificatul de garantie.

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, puteti returna produsele in termen de 10 zile lucratoare de la primirea lor.

Produsele se pot returna numai in stare noua, neutilizate, in cutia originala si ambalate corespunzator pentru a le asigura protectia in timpul expeditiei. 

Costul trimiterii aparatelor defecte in garantie sau produselor returnate este suportat in intregime de catre client. Orice trimitere trebuie notificata inainte, telefonic sau prin e-mail. Coletele vor fi expediate pe adresa:

S.C. Fermierul ABC SRL

Str. Pandurilor, nr 12, ap 19

mobil 0757379007

 

 

 

TRIMITE UN MESAJ

SUNTEM MEREU LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA

URMARESTE-NE

FII MEREU LA CURENT CU NOUTATILE NOASTRE